Zelf pindakaas maken van cashewnoten

Zelf pindakaas maken van cashewnoten

Author: Travina Date of post: 17.06.2017

Pindakaas, hate it or love it. Ik vind het erg lekker. En gebrand is een ander woord voor gefrituurd. Dit is ongeraffineerd waardoor er naast NaCL, natriumchloride, ook magnesium, jodium, kalium en andere mineralen inzitten. Pak een bakplaat met bakpapier. Bak ze in de oven totdat ze goudbruin zijn, met mijn oven duurde dat ongeveer 25 minuten. Laat draaien zolang als je het voor de motor vertrouwd.

Ik liet hem steeds 30 tot 60 seconden draaien. Dan even alles losmaken met een lepel terwijl hij uitstaat! Dan weer verder draaien. Het worden eerst korrels, begint dan wat te klonten en gaat nog een aantal fases door voordat het pindakaas is. Waarschijnlijk zal je keukenmachine opgeteld minstens 5 minuten draaien. Als het eruit ziet als pindakaas, voeg dan zout naar smaak toe en laat de keukenmachine draaien om het erdoor te mengen.

Onthoud dat je altijd meer zout kan toevoegen nadat je geproefd hebt maar het niet meer eruit kan halen als je er teveel in hebt gedaan.

zelf pindakaas maken van cashewnoten

Doe het in een pot. Heb je graag zoete pindakaas?

zelf pindakaas maken van cashewnoten

Voeg honing naar smaak toe. Glutenvrij , Lactose-vrij , Suikervrij , Veganistisch , Vegetarisch Tijdsduur: Tot 30 min Dieet typen: Meld je aan en ontvang gratis het e-book "Een beginnersgids, stap voor stap betaalbaar gaan eten". Dan is de overstap naar satesaus snel gemaakt.

Maar hoe zit dat met de gezondheid en notenbranden? Heerlijk, en zo doe ik het idd met alle noten!

Ik koop tegenwoordig pindakaas van Jori bij de natuurwinkel bij mij in de buurt. Een pot van gram kost daar 4, Nu heb ik net een staafmixer gekocht van watt. Helaas loopt die binnen een paar seconden vol I know; logisch! Toch maar de blender. Maar ook die maalt een gat waardoor ik om de tien seconden moet losmaken met de vork. Ik had het opgegeven en met een beetje olijfolie in een potje gedaan.

Pindasaus maken

Je artikel heeft me nieuwe moed gegeven dus ik mix de volgende keer de hele pot vol korrelige pindakaas toch nog maar weer langer in de blender…. Ik denk dus dat je zoveel water toe zou moeten voegen dat je pindasoep hebt hihi!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Houd me via de mail op de hoogte van reacties! Te bestellen bij webshop A Healthy Life. En dan bedoel ik niet havermoutkoekjes. Door de site te te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies. De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om je de beste surfervaring te bieden.

Rens Kroes | Homemade cashewpasta

Als je doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van jouw cookie-instellingen of je klikt op "Accepteren" hieronder dan ben je akkoord met deze instellingen. Het is zo ingesteld dat je deze melding slechts 1x per maand te zien krijgt nadat je op accepteren geklikt hebt, omdat ik weet hoe irritant deze cookie-meldingen zijn.

Helaas is het wettelijk verplicht om je hier mee lastig te vallen. Schrijf je in voor de e-mailnieuwsbrief! Nieuwer Simpele groentequiche, ideale foodprep! Ouder Bietensalade met tonijn.

Zelf pindakaas maken - Lekker eten met Linda

Lisette Zwiggelaar Nou, noten branden is noten frituren. En frituren is geen gezonde bereidingsmethode. Karin Heerlijk, en zo doe ik het idd met alle noten! Lisette Zwiggelaar Die had ik nog niet gevonden, bedankt voor de tip!

AnnemiekeV En de Hoogvliet heeft het ook! Sanne Ik koop tegenwoordig pindakaas van Jori bij de natuurwinkel bij mij in de buurt. Je artikel heeft me nieuwe moed gegeven dus ik mix de volgende keer de hele pot vol korrelige pindakaas toch nog maar weer langer in de blender… een raar idee: Plaats een reactie Reactie annuleren Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

inserted by FC2 system